Inloggen:

SPECIALISTEN IN MAATWERK OPLOSSINGEN

Zoekmachine marketing

Uw website heeft in tegenstelling tot de papieren marketing geweldige mogelijkheden in de manier waarop u uw doelgroepen op de hoogte brengt van uw organisatie en wat u voor hen kunt betekenen.

In het verleden gingen marketing en communicatie bureaus uit van de ʻn op veelʼ strategie. Tegenwoordig biedt het internet, uw website, een scala aan mogelijkheden om dit qua kosten en inspanning vele malen beter te doen. Middelen hiervoor zijn met name zoekmachine marketing en digitale technieken.

De doelgroep zoekt u en komt op eigen beweging naar u toe, neemt gericht de door u aangeboden informatie tot zich (24 uur per dag en zeven dagen in de week) en indien verdere actie is gewenst neemt deze contact met u op. Dus aan u om een plaats binnen zoekmachines te bemachtigen!

Voor uw organisatie betekent dit dat u zich kunt (her)positioneren met zoekmachines zoals Google die uw organisatie organisch, en door gebruik te maken van zoekmachine marketing, vinden en in de zoekresultaten tonen. Hoe hoger de positie, hoe meer bezoekers op uw website.

Als u zelf mensen in dienst heeft die op de hoogte zijn van zoekmachine marketing en gespecialiseerd blijven door praktijkervaring, cursussen en spreken met vakgenoten n die personen hebben wekelijks de benodigde uren gereserveerd, dan kunt u serieus
overwegen het zelf te doen.

Heeft u deze mensen niet, of wilt u hen vanuit kostenoverweging hiervoor niet vrijmaken, dan raden wij u aan om uitbesteding te overwegen. Veruit in de meeste gevallen is uitbesteding vele malen goedkoper en haalt u een hoger rendement.
Het is aan u, en gezien bovengenoemde informatie, zeer de moeite waard.

Wij bieden u graag onze ervaring en expertise aan!
Bijkomend voordeel is dat u met Xsites een vast campagne budget afspreekt, waardoor u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Meer informatie
Voor meer informatie over zoekmachine marketing en de afstemming met Google advertentie campagnes, neem dan contact met ons op door hier ergens te klikken.